reklam alanı

Şanlıurfa’da hac yolculuğu öncesi ilk adım atıldı

Şanlıurfa’da 2026 yılı hacı adaylarına yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Şanlıurfa’da hac yolculuğu öncesi ilk adım atıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da, 2026 yılında kutsal topraklara gidecek hacı adayları ve kafile görevlilerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi. 

Mevlana Külliyesi’nde gerçekleştirilen seminerde, İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdülhamit Turgut, hac yolculuğu öncesi yapılması gereken hazırlıklar hakkında bilgi verdi. 

Seminerde, pasaport ve vize işlemleri, resmi başvuru süreçleri, yolculuk öncesi dikkat edilmesi gereken hususlar ve organizasyonun işleyişi detaylarıyla ele alındı. 

Dr. Turgut, hac ibadetinin yalnızca fiziksel bir yolculuk olmadığını, aynı zamanda derin bir manevi hazırlık süreci içerdiğini vurgulayarak, adayların bu sürece ruhen ve bedenen hazır olmalarının önemine dikkat çekti. 

Toplantı sonunda, sürecin sorunsuz ilerleyebilmesi için hacı adaylarına belirlenen takvime uymaları ve gerekli belgeleri zamanında tamamlamaları gerektiği hatırlatıldı.

Şanlıurfa’da hac yolculuğu öncesi ilk adım atıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.